Sport

Dijana Đoković: Moj sin nije kriminalac, političar i ubica

Published

on

Dijana Đoković navela je da njen sin Novak nije kriminalac, političar i ubica i da samo želi da igra tenis, te je dodala da je veoma zabrinuta zbog mogućnosti novog naloga za deportaciju srpskog tenisera usled potencijalnog ukidanja vize.

Uprkos tome što je Novak pobijedio Australiju na sudu, deportacija je i dalje opcija, s obzirom da imigracioni ministar Aleks Hok ima diskreciono pravo da srpskom teniseru ponovo ukine vizu.

„Preko novina sam saznala da postoji šansa da još uvijek mogu da ga deportuju. Veoma sam zabrinuta. Shvatamo svi da ovo nije gotovo i molimo se da će ostati i igrati. Nadam se da svi razmišljaju isto“, rekla je Dijana Đoković za „Kanal 7“.

„Nadam se da vaše ministarstvo, vlada i ministar ne misle drugačije. Ne izbacujte ga, on je teniser, nije političar, nije kriminalac, nije ubica, on je samo teniser, najbolji na svijetu, pustite ga da igra i pokaže šta zna“, dodala je obraćajući se Australijancima.

Sudija Entoni Keli je u ponedjeljak preinačio prvobitnu odluku da se Novaku ukine viza, ali australijski sistem ministru Hoku daje za pravo da odluku koju je prvobitno donela ministarka unutrašnjih poslova Keren Endrjuz ponovo donese.

Izvor: Sputnjik

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

U Trendu

Exit mobile version