Bar

Protest ispred Opštine Bar zbog inicijative za izglasavanje nepovjerenja Vladi

Published

on

Više desetina građana okupilo se večeras ispred zgrade Opštine Bar kako bi iskazali nezadovoljstvo zbog predloga vicepremijera Dritana Abazovića za fomriranje manjinske Vlade i izglasavanje nepovjerenja aktuelnoj.

Sa grupom građana bili su odbornici Demokrata Momčilo Leković, Milan Nešković i Dragana Đukanović. Klub odbornika Demokrata  je najavio da će i sutra veče podržati protest građana u Baru.

Nije poznato ko je organizator skupa na kome je večeras bilo oko stotinu građana.  Protest je protekao bez incidenata. Građani su najavili da će se okupiti i sutra veče ispred zgrade Opštine u 19 časova.

Vlada Crne Gore dostavila je Skupštini danas predlog odluke o skraćenju mandata parlamenta i predložila da se o tome glasa 4. februara. Poslanici koalicije Crno na Bijelo i opozicionih partija tražili su za isti dan takođe sjednicu na čijem bi dnevnom redu bilo glasanje o povjerenju Vladi Zdravka Krivokapića.

1 Comment

  1. Rumijs

    January 21, 2022 at 8:46 pm

    Ne znaju ko im je organizator, vjerovatno ne znaju i zasto su se okupili. Mije valjda da opet brane volju gradjana koju predstavlja u najvecem dijelu FPS a URA zastupa!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

U Trendu

Exit mobile version