Sport

Pavićević: Ne pamtim da smo dobili meč sa ovoliko grešaka

Published

on

Mornar se vratio u takmičarski ritam velikom pobjedom protiv FMP Meridijana – 82:78. Bio je to treći vezani trijumf Barana, odnosno sedmi u poslednjih devet mečeva!

“Očekivao sam ovakvu utakkicu, jer FMP igra izvanredno. Znali smo da moramo da budemo 40 minuta fokusirani, bez praznog hoda. Ne pamtim da je moja ekipa dobila utakmicu u kojoj je napravila više grešaka. Iako se sve ne vidi u statistici – mi smo imali 17 izgubljenih lopti, a oni imali 22 ofanzivna skoka. To je 39 napada njihovih. Kada vidim te podatke, vjerovatno bih mislio da je ekipa izgubila meč”, rekao je na konferenciji za medije trener Barana Mihailo Pavićević.

Mornarov problem u prvom poluvremenu bila je odbrana.

“Ništa nije funkcionisalo u defanzivi. U drugom dijelu smo bili agresivniji u odbrani i pametniji u napadu. Nismo žurili, vraćali smo se korak po korak i ‘iščupali’ značaju pobjedu, zbog nastavka serije i vraćanja samopouzdanja. Ja se nadam da ćemo ostati na pobjedničkom putu, iako nas čeka gostovanje Crvenoj zvezdi”, kazao je Pavićević.

Mornar je nakon lošeg starta, uhvatio ritam, a nije ga poremetila ni pauza…

“Trebalo je vremena, trebalo je da se podijele uloge, da se naviknemo jedni na druge i to sada izgleda drugačije. Ima onih koji rade i znaju šta će biti, a ima onih koji rade pa što bude”, kazao je Pavićević.

U sastavu Mornara, koji je večeras nije bilo Amerikanca Treja Luisa.

Trener Mihailo Pavićević na pres konferenciji otkrio je da se Luis oporavlja od posljedica koronavirusa, uz ne baš lijepe prognoze.

Odležao je karantin, a nalazi krvi su bili dobri. Međutim, nalazi kod kardiologa bili su veoma zabrinjavajući. Vidjećemo u ponedjeljak, kada će uraditi dodatne preglede, ali u ovom trenutku njegovo stanje nije ni malo optimistično“, kazao je Pavićević.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

U Trendu

Exit mobile version