Connect with us

Bar

Evakuacija zaposlenih u barskoj luci zbog dojave o podmetnuom eksplozivu!

Published

on

Zbog anonimne dojave da je postavljen eksploziv u toku evakuacija svih zaposlenih u barskoj luci!

Dojavu je nešto prije 12 sati centrali Radio Bara dostavila sa nepoznatog broja muška osoba, navodeći: “Ovo je anonimni poziv. U Luci Bar je postavljen eksploziv, ako ne obavijestite policiju, za 10 minuta cijeli Bar će odletjeti u vazduh”. Nakon ovih riječi NN osoba je prekinula vezu.

Direktorica Radio Bara Vesna Šoškić je nakon toga odmah obavijestila načelnika Policije Veselina Tabaša, koji je preduzeo sve mjere u skladu sa procedurom u ovakvim slučajevima.

Ispred kapija Luke Bar u ovom trenutku nalaze se policija, vatrogasne ekipe i hitna pomoć. Kontrolišu se sva vozila koja izlaze iz luke i očekuje se dolazak antiterorističke jedinice iz Podgorice.

Uskoro opširnije…

Bar

Drama na Skadarskom jezeru: Spašene četiri osobe

Published

on

Akcija spašavanja više osoba sa broda koji je isplovio iz Virpazara na Skadarskom jezeru uspješno je okončana večeras oko 21:30! Na čamcu su bile četiri osobe (tri žene i muškarac).

U akciji spašavanja su učestvovali svojim plovilom pripadnici Sektora granične policije” potvrđeno je iz Uprave pomorske sigurnosti.

Veliko nevrijeme zahvatilo je područje Skadarskog jezera. Jak vjetar, podigao je talase što je otežavalo akciju spašavanja.

Poznavaoci prilika u nacionalnom parku ukazuju da je jezero izuzetno opasno usljed vremenskih okolnosti kad je jak vjetar te da se provjerava vremenska prognoza prije isplovljavanja.

Nastavi Citanje

Bar

Udes u Šušanju, jedna osoba povrijeđena

Published

on

Jedna osoba je povrijeđena u udesu koja se jutros u 5.45 časova dogodio u naselju Šušanj.

U sudaru su učestvovala dva automobila marke BMW barskih registarskih oznaka.

Jednim vozilom je upravljao D.U. (41), a drugim V.N. (43).

Nastavi Citanje

Bar

Bakljada barskih Delija zbog Zvezdine titule (VIDEO)

Published

on

Fudbalski klub Crvena zvezda osvojio je sedmu uzastopnu titulu nacionalnog prvaka u šampionatu Srbije, što je proslavljeno i u Baru, gradu u kojem decenijama postoji jedna od najaktivnijih grupa navijača slavnog beogradskog kluba.

Delije iz Bara odlučile da uspjeh svog kluba proslave bakljadom kod svjetionika koja je izazvala veliku pažnju javnosti u regionu…

Nastavi Citanje

U Trendu

Copyright © 2021 Nadlanu. Theme , powered by WordPress.