Connect with us

Budva

DF: Blažo i spartanskih 3,600 eura

Published

on

Odgovor DF Budva Blažu Rađenoviću prenosimo integralno:

Partijski aparatčik Blažo Rađenović, poznat po tome što kidiše na spomen – ploče i prima nezaslužene plate po dubini osjetio je potrebu da se oglasi ‘po površini’ i poručio prinudnoj upravi da treba da smjeni legalno i legitimno izabranog predsjednika Opštine Budva Marka Carevića, objašnjavajući to navodnim ‘haosom’ koji je gospodin Carević, prema riječima ovog vrhunskog intelektualca i primaoca 3600 eura mjesečno preko grbače građana, ostavio.

Da poručimo Rađenoviću i Urašima kojima je izgleda oslačalo da brutalno kidišu i gaze volju građana – Budva je 30.08 rekla svoje. Koalicija za budućnost Budve je osvojila 41,40% glasova na izborima. I nema te ambasade niti službenika petog sekretara koji će to promijeniti.

Što se ostavljenog haosa tiče, savjetujemo Rađenoviću da razmisli kakve je rezultate iza sebe ostavio dok je bio na čelu Mediteran reklama, i na koji je način upravljao nekada uspješnim preduzećem koje je doveo skoro do ruba propasti. Nemojmo gospodo da se igramo sa nečim što ni na državnom nivou ne prolazi baš tako glatko. Nemate prava vi nikoga da smjenjujete niti da pozivate da se smijeni, a pošto partijski aparatčik Rađenović toliko brine o građanima, predlažemo mu za početak da se odrekne dijela svojih primanja u humanitarne ili neke druge opšte korisne svrhe, ili makar da parkira službeno vozilo i prestane da zloupotrebljava poziciju moći koja mu nije pripala na osnovu njegovog znanja, iskustva i obrazovanja.

Haos o kojem Rađenović govori, a u kojem se našla cijela država zahvaljujući URI i njihovim ‘avangardnim’ politikama koje ozbiljno dovode u pitanje osnove demokratije, makar u Budvi se ogleda u suficitu u budžetu, pripremi turističke sezone, novoj infrastrukturi, dakle svemu onome za šta se URA srećom nije pitala, jer kako izgledaju rezultati njihove politike vidmo u opštem rasulu u državi za šta su jedini i odgovorni krivci upravo ‘genijalci’ iz URE. Ali vi se svakako bolje razumijete sa kuririma ambasada nego sa građanima Crne Gore.

Niko nikoga ovdje neće smjenjivati zato što vi tako želite, a 5.06 će vam građani, sigurni smo, poslati sasvim jasnu poruku šta misle o vama i vašim nakaradnim politikama.

DF Budva

Bar

Rukometaši Budvanske rivijere i Mornara danas igraju za porodicu Gojković iz Nikšića

Published

on

U sklopu 21 kola rukometne SBbet lige Crne Gore Rukometni klub Budvanska rivijera će danas 13 maja na svom terenu sastati sa ekipom RK Mornar sa početkom u 17 časova.

Osim takmičarskog ova utakmica je i humanitarnog karaktera jer čitav prihod koji se prikupi na ovoj utakmici biće namijenjen za porodicu Dijane Gojković koja živi sa desetogodišnjem sinom Lazarom u nikšićkom naselju Ćemenca.

Gojkovićima fali hrane, odjeće, fali im pokućstva, nemaju svoj krov nad glavom, Dijani fali zdravlja, jedino im ne fali ljubavi i topline. Ni osmijeha koji tako nesebično dijele drugima. Svi koji žele da pomognu Gojkovićima mogu to da urade posredstvom nikšićkog Crvenog krsta ili uplatom na žiro-račun koji je kod Prve banke otvoren na Dijanino ime, a broj je 535-0110100187086-46.
Želimo da i na ovaj način još jednom pomognemo ljudima u nevolji i pozivamo sve ljude dobre volje da svojim darom pomognu Dijani i Lazaru. Ovim putem apelujemo na našu vjernu publiku da se odazove u što većem broju kako bi se akcija uspješno sprovela i na taj način pokazali da je Metropola turizma grad humanih ljudi – poručili su iz sportskog kolektiva RK Budvanska rivijera koji su i prošlog mjeseca takođe odigrali meč koji je bio i takmičarskog i humanitarnog karaktera i sav prihod sa utakmice uplatili su za liječenje dječaka Feđe Alkovića

Nastavi Citanje

Budva

SVI ZA PORODICU GOJKOVIĆ: Uključi se i ti u akciju Rukometnog kluba Budvanska rivijera

Published

on

U sklopu 21 kola rukometne SBbet lige Crne Gore Rukometni klub Budvanska rivijera će se u petak 13 aprila na svom terenu sastati sa ekipom RK Mornar sa početkom u 17 časova.

Osim takmičarskog ova utakmica je i humanitarnog karaktera jer čitav prihod koji se prikupi na ovoj utakmici biće namijenjen za porodicu Dijane Gojković koja živi sa desetogodišnjem sinom Lazarom u nikšićkom naselju Ćemenca.

Gojkovićima fali hrane, odjeće, fali im pokućstva, nemaju svoj krov nad glavom, Dijani fali zdravlja, jedino im ne fali ljubavi i topline. Ni osmijeha koji tako nesebično dijele drugima. Svi koji žele da pomognu Gojkovićima mogu to da urade posredstvom nikšićkog Crvenog krsta ili uplatom na žiro-račun koji je kod Prve banke otvoren na Dijanino ime, a broj je 535-0110100187086-46.

Ovim putem apelujemo na našu vjernu publiku da se odazove u što većem broju kako bi se akcija uspješno sprovela i na taj način pokazali da je Metropola turizma grad humanih ljudi.

Nastavi Citanje

Budva

DF Budva predao izbornu listu

Published

on

Demokratski front Budva je danas predao izbornu listu na predstojeće lokalne izbore u tom gradu. Na čelu liste se, kao što smo od ranije kazali, nalazi Milo Božović, bivši poslanik u Skiupštini Crne Gore i izvjesni budući gradonačelnik opštine Budva.

„Demokratski front Budva obavještava javnost da je danas Izbornoj komisiji Budva predao izbornu listu za izbor odbornika u skupštini Opštine Budva koji su zakazani za 5.jun 2022. godine“, ističu iz ove partije.

Nosilac izborne liste je doskorašnji poslanik u Skupštini Crne Gore i bivši menadžer Opštine Budva Milo Božović, dipl.ekonomista.

„Naša izborna lista i program razvoja garant su da će Demokratski front i nakon sledećih izbora biti najjači politički subjekt u Budvi i da će nastaviti uspješno da vrši vlast. Ono što predstavlja svakao novinu na političkoj sceni i vjerujemo ozbiljan demokratski iskorak jeste što se na našoj listi se nalazi 55 % pripadnica ljepšeg pola. Ovim smo potvrdili da uprkos zakonskom minimumu koji propisuje obaveznu kvotu od 1/3 iskreno vjerujemo da žene zaslužuju više mjesta kako na političkim listama tako i u vršenju vlasti i obavljanju najodgovornijih funkcija u našem gradu. Takođe vjerujemo da će naša lista biti lista sa najmlađim prosjekom godina jer smo pored postojećih kadrova šansu dali i mladima koji trebaju da preuzmu odgovornost za razvoj našeg grada i u tom smislu daju poseban doprinos da naš grad krene putem stabilnosti i razvoja“, precizirali su iz DF-a.

Nakon nosioca izborne liste DF u Budvi pod nazivom „Milo Božović-Budva na prvom mjestu! DF“ slijede:

Nikola Jovanović,dipl.pravnik;

Mladen Mikijelj; dip.ekonomista;

Danijela Došljak, dipl.politikolog;

Nikola Vučićević, magistaf fizičke kulture;

Marijana Božovič, magistar informatike;

Jelena Kuljača Savić, dipl.politikolog;

Nikola Kralj, dipl.turizmolog;

Slađana Nedović,magistar ekon.nauka;

dr Mirjana Gregović, doktor stomatologije;

Nebojša Janović, dipl.ekonomista;

Mladen Kažanegra, sportski radnik;

Milena Perović, dipl.ekonomista;

Kristina Rafailović, menadžer turizma;

Mitar Bečić, ugostitelj;

Bojana Pićan, dipl.ekonomista;

Filip Vujović, dipl.pravnik;

Nastavi Citanje

U Trendu

Copyright © 2021 Nadlanu. Theme , powered by WordPress.