Connect with us

Bar

Turistička organizacija Bar predstavila svoju ponudu u Tel Avivu

Published

on

Turistička organizacija Bar u organizaciji NTO predstavila je svoju ponudu na promociji u Tel Aviv-u zajedno sa predstavnicima turističke privrede i to: T.A. Next travel iz Bara, Air Montenegro, Vivid Blue, Talas M, Beppler & Jacobson, Venn Travel, Skijališta CG , The Chedi Lustica Bay kao i hotelskom grupom Montenegro Stars.

Ovom prilikom, pripremljena je video prezentacija u kojoj su obuhvaćene  sve ljepote naših čarobnih obala kako bi se na najvjerodostojniji način prikazala naša opština.

Prezentaciji je prisustvovao veliki broj turoperatora iz ove zemlje i to: Issta Lins, Issta, Active , Arkia Issta SKI, Eshet Tours, Ophir Tours, TALMA Genesis, Pegasus, Carmel, Caminos, Aviation links, Spirit Israir, Ofakim, Amsalem Tours, Pleneto, Olamot, DAKA90, Eskimosi, SkiDeal, Holiday lines, kao i Drive your way.

Ovaj dogadjaj svojim prisustvom uveličao je i Počasni Konzul Crne Gore u Izraeu Nimrod Rinot.

V.D. direktora Ivan Kovač istakao je da je Izrael zemlja iz koje nam dolazi veliki broj turista u poslednjih deset godina te da se tendencija rasta u broju ostvarenih noćenja iz godine u godinu itekako uočava i bilježi. Turisti iz ove zemlje posebno obilaze Nacionalni Park Skadarsko jezero i veoma su zainteresovani za ponudu ruralnog turizma.

Turistička organizacija Bar će se truditi da prisustvom na ovakvim dogadjajima visoko pozicionira naš grad kao idealnu destinaciju za aktivni odmor.

Bar

Branka Barbara Romanov pripremila veliko iznenađenje u “Nikad nije kasno”!

Published

on

Ove nedjelje spremite se za novu epizodu emisije „Nikad nije kasno“ koja vam donosi lavinu emocija, smijeha i najljepše muzike,

Pored predsjednika žirija Saše Miloševića Mareta, u goste dolaze glumica Nataša Stanišić i muzičar Zijo Valentino koji će pred sobom imati težak zadatak na kraju emisije.

Veliko iznenađenje pripredila je učesnica Barbara Romanov koja se pojavila u majici sa porukom za Mareta.

Takmičari će svojim performansima probuditi najljepše emocije ne samo kod publike, već i kod članova žirija.

Nastavi Citanje

Bar

Pantović napustio PES: U stranci se dešavaju pojave koje nisu u skladu sa demokratskim principima

Published

on

Miloš Pantović, dosadašnji predsjednik Opštinskog odbora Pokreta Evropa sad u Baru, danas je podnio ostavku na sve funkcije u partiji, uključujući mjesto predsjednika tog odbora, mjesto u Glavnom odboru PES-a, a podnio je ostavku i na članstvo u toj stranci.

Prije nešto više od godinu dana, kada drugi nisu htjeli, neki nisu smjeli, prihvatio sam odgovornost i jednoglasno izabran za predsjednika OO PES Bar. Moje namjere bile su da podržim dvojicu mladih, stručnih, modernih političara za koje i danas mislim da su budućnost crnogorske politike“, kazao je Pantović za Vijesti.

Dodao je da, s obzirom na to da je jedan od njih istupio iz PES-a, a da se u toj stranci “dešavaju pojave koje nisu u skladu sa demokratskim principima”, te da na te pojave one ne može uticati, osjeća djelimičnu odgovornost, te podnosi ostavku.

On nije htio detaljnije da komentariše ovaj potez, kao ni unutrašnje odnose u PES-u.

Ta stranka je danas saopštila da je Izvršni odbor PES-a na današnjoj sjednici konstatovao da su, zbog kršenja odredbi Statuta, raspušteni odbori u Podgorici i Baru, kao i da Odbor Glavnog grada nije zasijedao više od godinu.

Nastavi Citanje

Bar

Andrija Mandić na tajnom glasanju na Skupštini partije jednoglasno izabran za predsjednika NSD

Published

on

Četvrta Skupština Nove srpske demokratije (NSD) održana je danas u Staroj zgradi Vlade u Podgorici.

Započela je himnom Bože pravde, nakon čega je uslijedila stranačka himna „Onamo ‘namo„.

kupštinu je, na početku, blagoslovio protojerej-stavrofor Branko Tapušković, podgorički paroh.

Prisutnima se, u uvodnom dijelu, obratio i Milan Knežević, predsjednik Demokratske narodne partije.

Za predsjednika stranke, u narednom četvorogodišnjem mandatu, jednoglasno je izabran Andrija Mandić, koji je bio i jedini predsjednički kandidat.

Slijedi opširnije izvještaj…

Nastavi Citanje

U Trendu

Copyright © 2021 Nadlanu. Theme , powered by WordPress.