Connect with us

Bar

Turistička organizacija Bar predstavlja novi spot „Aktivni odmor“

Published

on

Turistička organizacija Bar kontinuirano  unapređuje promotivne aktivnosti. Ovoga puta snimila je novi spot  koji turistima, na slikovit i prijemčiv način, prezentira ponudu Bara kada je riječ o aktivnom odmoru. Savremeni turista, posebno iz zapadnih zemalja Evrope, preferira odmor koji je mnogo sadržajniji od sunčanja i kupanja, a barska opština i u tom smislu ima značajne i atraktivne potencijale, kako na morskoj, tako i jezerskoj obali. Spot, koji je Turistička organizacija snimila sa provjerenim partnerom, renomiranom “Bubulj” produkcijom, otkriva, možda, do sada, još nedovoljno istražene plaže, uvale i stjenovite usjeke na dvije obale, ali i zaleđe i sve ono što turisti mogu doživjeti u Baru, primorskom gradu sa najraznovrsnijom ponudom.

Spot “Aktivni odmor u Baru” otkriva ljepote netaknute prirode, kroz krstarenja jezerskom i morskom obalom, mogućnosti kajakarenja, jedrenja, ronjenja i sportskog ribolova, a za one avanturističkog duha, željnih dodatnog adrenalina, prezentira i čari kanjoninga, pješačenja i planinarenja, uz staze koje pružaju nezaboravne utiske i užitke. Uz hiking, zahtjevnim i manje zahtjevnim rutama, turisti mogu uživati u nestvarno lijepim predjelima u zaleđu barske opštine na biciklu, sve popularnijem prevoznom sredstvu, koje je sinonim za zdrav način i stil života.

Potencijalni posjetioci grada pod Rumijom, kroz ovaj spot, spoznaće ljepotu našeg grada i uvjeriti se u neslućene mogućnosti za dobar provod i aktivan odmor, kakav nameće brz, stresan i sve dinamičniji život. Ovdje za sobom mogu ostaviti sve brige, nezadovoljstva i doživjeti potpunu relaksaciju i sreću koje donosi ovakav vid odmora.

Turistička organizacija Bar će u kontinuitetu raditi na unapređenju turističke ponude u vidu promocije zdravih stilova života, kako bi turistima omogućili što kvalitetniji boravak.

Bar

Milatović u Baru: Gasili su nam fabrike i hotele a otvarali svoje, SRAM IH BILO SVE NA ČELU S NJIM!

Published

on

Bez auto kolona partijskih podržavalaca, bez prethodno opomenutih službenika lokalne samouprave i radnika firmi pod kontrolom “partije”, bez ucijenjenih i interesno okupljenih… Takav je bio sastav u auditorijumu sale Doma kulture u Baru na završnoj konvenciji predsjedničkog kandidata Jakova Milatovića!

U prepunoj sali, zajedno su bili glasači Demokratskog fronta, Demokrata, URE, Ujedinjene Crne Gore, Biram Bar… i naravno Evrope sad. Milatović se zahvalio svima na podršci ali, kako je naglasio, naročito slobodnim građanima, onim koji nisu pristali da budu robovi partijske mašinerije bivšeg režima.

Vršili su pritisak decenijama na poštene ljude, da prelome, da se povinuju, da sagnu kičmu, da glasaju za njih kako bi im dali zaposlenje za nedostojnu platu. Gasili su nam fabrike i hotele, a otvarali svoje banke i privatne kompanije. Tu su bili satovi, luksuzni automobili, majbasi, of šor račune… dok je svaki treći građanin Crne Gore muku mučio sastavljajući kraj s krajem. Sram ih bilo sve zajedno na čelu sa njim!“, poručio je Milatović pozdravljen ovacijama slobodnih Barana.

Pogledajte OVDJE

Pri kraju obraćanja Milatović se našalio – plaše građane Crne Gore, kime? Jakovom Milatovićem!

Nastavi Citanje

Bar

Lokomotiva usmrtila djevojku u Bjelišima

Published

on

Sinoć se u Baru, naselje Bjeliši, desila nesreća i stradala je djevojka koju je udarila lokomotiva.

“Prilikom kretanja lokomotive-manevarke ostvaren je kontakt sa I. A. (33) iz Bara koja je smrtno stradala”, saopšteno je iz Uprave policije.

Nastavi Citanje

Bar

TO Bar po prvi put predstavila ponudu na sajmu turizma u Zagrebu 

Published

on

Turistička organizacija Bar je po prvi put promovisala  turističku ponudu destinacije na jubilarnom 10. Međunarodnom sajmu turizma – PLACE2GO, koji je održan u periodu od 24. do 26. marta u Zagrebu. Sajam je okupio oko  700 izlagača iz 38 zemalja svijeta.

Sajam u Zagrebu je najveći i najznačajniji sajam turizma u Hrvatskoj, stoga je odlična prilika za promociju turističkih proizvoda i usluga, upoznavanje novih turističkih trendova, kao i razmjena iskustava među učesnicima. Turisti iz regioni su za našu turističku privredu tradicionalno najznačajnije emitivno tržište, a direktna avio linija iz Podgorice ka Zagrebu ima pozitivan uticaj na turistički sektor u oba grada jer omogućava turistima jednostavniji i brži pristup.

Najveće interesovanje posjetilaca vladalo je za aktivni odmor i hiking. Panoramska ruta “Između dvije čarobne obale”, koja promoviše zaleđe naše opštine, kao i uvijek privukla je veliku pažnju i oduševila mnogobrojne posjetioce.

Crnogorski glumac Momčilo Otašević, pobrinuo se za dobru atmosferu na štandu i na sebi jedinstven način dočarao ljepote Crne Gore. Organizovana je i nagradna igra za posjetioce. Pored nagrada drugih lokalih turističkih organizacija, hotel ,,Princess” je dodjelio nagradu za dvije osobe u oktobru mjesecu na bazi polupansiona.

Na sajmu su predstavljene različite turističke destinacije iz Hrvatske i svijeta, turističke agencije, avio kompanije, hoteli, restorani, turističke zajednice i ostali predstavnici turističke industrije.

Značaj ovog sajma, prepoznao je i hotel Princess, koji je nastupio zajedno sa TO Bar. Pored  TO Bar, svoju ponudu predstavila je i Nacionalna turistička organizacija, kao i lokalne turističke organizacije Herceg Novog, Tivta i Podgorice.

 

Nastavi Citanje

U Trendu

Copyright © 2021 Nadlanu. Theme , powered by WordPress.