Connect with us

Bar

Izmjene u saobraćaju zbog koncerta Dina Merlina

Published

on

U periodu od 12:00 do 02:00 u subotu se zatvara saobraćaj u Ulici maršala Tita (na dijelu od raskrsnice sa Ulicom Jovana Tomaševića do raskrsnice sa Ulicom Vladimira Rolovića), u Ulici Vladimira Rolovića (na dijelu od raskrsnice sa Ulicom maršala Tita do raskrsnice sa ulicom Obala 13. Jula) i Ulici Obala 13. Jula (od raskrsnice sa Ulicom Branka Čalovića do raskrsnice sa Ulicom Vladimira Rolovića).
Za vrijeme važenja obustave saobraćaja, kao jednosmjerne ulice određuju se Ulica učiteljice Milice Pejović Dedović (od raskrsnice sa Ulicom Jovana Tomaševića do raskrsnice sa Ulicom popa Pavla Radunovića) i Ulica Vladimira Rolovića (od raskrsnice sa Ulicom Jovana Tomaševića do raskrsnice sa Ulicom maršala Tita).

Opština Bar za vrijeme trajanja koncerta 21.05. obezbijedila veći broj lokacija predviđenih za parkiranje vozila kako bi se izbjeglo stvaranje saobraćajnih gužvi. Lokacije predviđene za parkiranje vozila nalaze se u svim djelovima grada i pristupačne su za lak dolazak do mjesta održavanja koncerta.
Parking za putničke automobile obezbijeđen je na samom ulazu u Bar kod objekta „Amfora“ u Šušanju, zatim kod gradskog stadiona Madžarica, uz objekat sportske dvorane „Topolica“, iza zgrade Gimnazije „Niko Rolović“ neposredno kod Doma zdravlja, iza zgrade Opštine Bar i kod objekata „Franca“ i „Conto“ u neposrednoj blizini Opštine, kod stare autobuske stanice neposredno uz Pionirski i Logor park na Topolici kao i kod objekta „Voli“ i HD „Laković“ u Ulici JNA.
Poseban parking za autobuse obezbijeđen je iza sportske dvorane „Topolica“ kao i parking prostoru objekta HD „Laković“, te molimo prevoznike da koriste ove parkinge kako bi izbjegli gužve.

Bar

Branka Barbara Romanov pripremila veliko iznenađenje u “Nikad nije kasno”!

Published

on

Ove nedjelje spremite se za novu epizodu emisije „Nikad nije kasno“ koja vam donosi lavinu emocija, smijeha i najljepše muzike,

Pored predsjednika žirija Saše Miloševića Mareta, u goste dolaze glumica Nataša Stanišić i muzičar Zijo Valentino koji će pred sobom imati težak zadatak na kraju emisije.

Veliko iznenađenje pripredila je učesnica Barbara Romanov koja se pojavila u majici sa porukom za Mareta.

Takmičari će svojim performansima probuditi najljepše emocije ne samo kod publike, već i kod članova žirija.

Nastavi Citanje

Bar

Pantović napustio PES: U stranci se dešavaju pojave koje nisu u skladu sa demokratskim principima

Published

on

Miloš Pantović, dosadašnji predsjednik Opštinskog odbora Pokreta Evropa sad u Baru, danas je podnio ostavku na sve funkcije u partiji, uključujući mjesto predsjednika tog odbora, mjesto u Glavnom odboru PES-a, a podnio je ostavku i na članstvo u toj stranci.

Prije nešto više od godinu dana, kada drugi nisu htjeli, neki nisu smjeli, prihvatio sam odgovornost i jednoglasno izabran za predsjednika OO PES Bar. Moje namjere bile su da podržim dvojicu mladih, stručnih, modernih političara za koje i danas mislim da su budućnost crnogorske politike“, kazao je Pantović za Vijesti.

Dodao je da, s obzirom na to da je jedan od njih istupio iz PES-a, a da se u toj stranci “dešavaju pojave koje nisu u skladu sa demokratskim principima”, te da na te pojave one ne može uticati, osjeća djelimičnu odgovornost, te podnosi ostavku.

On nije htio detaljnije da komentariše ovaj potez, kao ni unutrašnje odnose u PES-u.

Ta stranka je danas saopštila da je Izvršni odbor PES-a na današnjoj sjednici konstatovao da su, zbog kršenja odredbi Statuta, raspušteni odbori u Podgorici i Baru, kao i da Odbor Glavnog grada nije zasijedao više od godinu.

Nastavi Citanje

Bar

Andrija Mandić na tajnom glasanju na Skupštini partije jednoglasno izabran za predsjednika NSD

Published

on

Četvrta Skupština Nove srpske demokratije (NSD) održana je danas u Staroj zgradi Vlade u Podgorici.

Započela je himnom Bože pravde, nakon čega je uslijedila stranačka himna „Onamo ‘namo„.

kupštinu je, na početku, blagoslovio protojerej-stavrofor Branko Tapušković, podgorički paroh.

Prisutnima se, u uvodnom dijelu, obratio i Milan Knežević, predsjednik Demokratske narodne partije.

Za predsjednika stranke, u narednom četvorogodišnjem mandatu, jednoglasno je izabran Andrija Mandić, koji je bio i jedini predsjednički kandidat.

Slijedi opširnije izvještaj…

Nastavi Citanje

U Trendu

Copyright © 2021 Nadlanu. Theme , powered by WordPress.