Connect with us

Bar

Novac koji je nedostajao za liječenje malenog Denisa uplatio Đorđije Pavićević!

Published

on

Konstantina Vojinović, predsjednica NVO “Izvor života” i inicijatorka akcije prikupljanja sredstava za liječenje malenog Denisa, javno se zahvalila predsjedniku Mornara i poznatom barskom privredniku Đorđiju Pavićeviću koji je donirao 5,000 eura i time pružio nadu da dječak bude izliječen.

Sa ogromnom srećom, večeras mogu da saopštim da su sredstva za liječenje malenog Denisa sakupljena, zahvaljujući osvjedočenom donatoru i humanitarcu Đorđiju Đoku Pavićeviću, koji je čuo i pročitao na Radio Baru i Bar infu naš apel za pomoć.

Neizmjerno se zahvaljujem gdinu Pavićeviću koji je bez razmišljanja uplatio 5.000 eura i time pružio novu nadu da maleni dječak bude izliječen.Takođe, zahvaljujem se svim ostalim donatorima, kompaniji ‘Voli’, ‘Fondaciji Iva Bijelić’, kao i svim drugim ljudima i privrednicima velikog srca koji su odvojili sredstva za malenog Denisa, a posebno i izvjesnom gospodinu Đorđeviću, koji je, kao i gdin Pavićević, uplatio za Denisovo liječenje 5.000 eura.

Posebnu podršku dali su nam Radio Bar i Vijesti, CDM portal i svi drugi mediji koji su od početka pratili akciju sakupljanja pomoći za Denisovo liječenje, i na kraju ,naši apeli su urodili plodom”, izjavila je za Radio Bar Konstantina Vojinović koja je prije četiri godine građane Crne Gore zadivila sopstvenim humanim gestom, kada je sugrađaninu donirala bubreg, a prepoznata je po velikom broju humanitarnih akcija.

Ona je dodala da ukoliko sva sredstva ne budu utrošena za Denisovo liječenje, sve što preostane biće uplaćeno za liječenje nekog drugog djeteta kome bude potrebno u tom trenutku.

Hvala još jednom svima, građani naše Crne Gore još jednom su pokazali koliko srce imamo kada smo nekom potrebni”, zaključila je.

 

Continue Reading
Ostavi Komentar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bar

Milatović u Baru: Gasili su nam fabrike i hotele a otvarali svoje, SRAM IH BILO SVE NA ČELU S NJIM!

Published

on

Bez auto kolona partijskih podržavalaca, bez prethodno opomenutih službenika lokalne samouprave i radnika firmi pod kontrolom “partije”, bez ucijenjenih i interesno okupljenih… Takav je bio sastav u auditorijumu sale Doma kulture u Baru na završnoj konvenciji predsjedničkog kandidata Jakova Milatovića!

U prepunoj sali, zajedno su bili glasači Demokratskog fronta, Demokrata, URE, Ujedinjene Crne Gore, Biram Bar… i naravno Evrope sad. Milatović se zahvalio svima na podršci ali, kako je naglasio, naročito slobodnim građanima, onim koji nisu pristali da budu robovi partijske mašinerije bivšeg režima.

Vršili su pritisak decenijama na poštene ljude, da prelome, da se povinuju, da sagnu kičmu, da glasaju za njih kako bi im dali zaposlenje za nedostojnu platu. Gasili su nam fabrike i hotele, a otvarali svoje banke i privatne kompanije. Tu su bili satovi, luksuzni automobili, majbasi, of šor račune… dok je svaki treći građanin Crne Gore muku mučio sastavljajući kraj s krajem. Sram ih bilo sve zajedno na čelu sa njim!“, poručio je Milatović pozdravljen ovacijama slobodnih Barana.

Pogledajte OVDJE

Pri kraju obraćanja Milatović se našalio – plaše građane Crne Gore, kime? Jakovom Milatovićem!

Nastavi Citanje

Bar

Lokomotiva usmrtila djevojku u Bjelišima

Published

on

Sinoć se u Baru, naselje Bjeliši, desila nesreća i stradala je djevojka koju je udarila lokomotiva.

“Prilikom kretanja lokomotive-manevarke ostvaren je kontakt sa I. A. (33) iz Bara koja je smrtno stradala”, saopšteno je iz Uprave policije.

Nastavi Citanje

Bar

TO Bar po prvi put predstavila ponudu na sajmu turizma u Zagrebu 

Published

on

Turistička organizacija Bar je po prvi put promovisala  turističku ponudu destinacije na jubilarnom 10. Međunarodnom sajmu turizma – PLACE2GO, koji je održan u periodu od 24. do 26. marta u Zagrebu. Sajam je okupio oko  700 izlagača iz 38 zemalja svijeta.

Sajam u Zagrebu je najveći i najznačajniji sajam turizma u Hrvatskoj, stoga je odlična prilika za promociju turističkih proizvoda i usluga, upoznavanje novih turističkih trendova, kao i razmjena iskustava među učesnicima. Turisti iz regioni su za našu turističku privredu tradicionalno najznačajnije emitivno tržište, a direktna avio linija iz Podgorice ka Zagrebu ima pozitivan uticaj na turistički sektor u oba grada jer omogućava turistima jednostavniji i brži pristup.

Najveće interesovanje posjetilaca vladalo je za aktivni odmor i hiking. Panoramska ruta “Između dvije čarobne obale”, koja promoviše zaleđe naše opštine, kao i uvijek privukla je veliku pažnju i oduševila mnogobrojne posjetioce.

Crnogorski glumac Momčilo Otašević, pobrinuo se za dobru atmosferu na štandu i na sebi jedinstven način dočarao ljepote Crne Gore. Organizovana je i nagradna igra za posjetioce. Pored nagrada drugih lokalih turističkih organizacija, hotel ,,Princess” je dodjelio nagradu za dvije osobe u oktobru mjesecu na bazi polupansiona.

Na sajmu su predstavljene različite turističke destinacije iz Hrvatske i svijeta, turističke agencije, avio kompanije, hoteli, restorani, turističke zajednice i ostali predstavnici turističke industrije.

Značaj ovog sajma, prepoznao je i hotel Princess, koji je nastupio zajedno sa TO Bar. Pored  TO Bar, svoju ponudu predstavila je i Nacionalna turistička organizacija, kao i lokalne turističke organizacije Herceg Novog, Tivta i Podgorice.

 

Nastavi Citanje

U Trendu

Copyright © 2021 Nadlanu. Theme , powered by WordPress.