Connect with us

Novosti

Poznati zagrebački advokat Saša Pavličić postao pravni zastupnik Mornara!

Published

on

Nakon serije igračkih, Mornar Barsko Zlato dobio je kapitalno pojačanje u poznatom zagrebačkom advokatu Saši Pavličiću koji preuzima funkciju pravnog zastupnika kluba!

Riječ je o jednom od najuglednijih hrvatskih advokata poznatog široj javnosti i po tome što je obavljao funkcije disciplinskog sudije HNS-a i ABA lige.

Pavličić je ovog ljeta sa legendarnim Acom Petrovićem pokrenuo inicijativu “Mi smo Cibona” u cilju spašavanja dvostrukog evropskog šampiona koji već godinama kuburi sa finansijskim problemima.

Advokat koji se proslavio, između ostalog, i odbranom nekadašnjeg izvršnog direktora Dinama Zdravka Mamića, popularnog Maminja, u hrvatskoj javnosti poznat je kao veliki navijač Dinama i Cibone što se nije moglo prepoznati u periodu tokom kojeg je obavljao funkciju disciplinskog sudije HNS-a i ABA lige. S koliko je profesionalizma obavljao ove funkcije svjedoči i ocjena sajta Hrvatskog zbora sportskih novinara u kojoj se navodi da je Pavličić nakon svakog odigranog kola bivao “strah i trepet za sve one klubove koji su imali propusta u organizaciji utakmice ili pak za trenere i igrače koji su se ponašali nedostojno sportaša”.

Koliko je vezan za košarku, govori manje poznat podatak vezan za Sašu Pavličića koji je svojevremeno bio angažovan kao novinar na Radio Ciboni!

Strast prema “kraljici igara” bila je “kopča” zagrebačkog advokata sa predsjednikom Mornara Đorđijem Pavićevićem a dugogodišnje prijateljstvo krunisano je angažmanom koji potvrđuje jačanje barskog ABAligaša u organizacionom smislu.

Continue Reading
Ostavi Komentar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Budva

Zenović: Bez nas se vlast u Budvi ne može formirati

Published

on

Đorđe Zenović, nosilac liste Demokrata na lokalnim izborima u Budvi, kazao je da preliminarni podaci pokazuju da su osvojili isti broj mandata kao i na prethodnim izborima.

Rekao je na pres konferenciji da je svaki glas podrške toj stranci “apsolutno čist glas koji nije dobijen ucjenama, pritiscima i na bilo koji drugi način” i da je iz tog razloga posebno ponosan.

“Bez nas se vlast u Budvi ne može formirati”, poručio je on.

“Vidjećemo kako će teći pregovori nakon zvaničnog proglašenja rezultata. Kao što smo i najavili, sa kime možemo i ne možemo, imamo crvene granice ispod kojih ne možemo preći. Činjenica je da su se na ovim izborima pojavile nove političke grupacije koje nisu učestvovale na prethodnom, i iz tog razloga je ovaj rezultat dodatan podstrek da nastavimo jače”, kazao je Zenović.

“Sigurno je da ćemo u narednom periodu dići ovaj grad na mjesto koje mu pripada”, poručio je.

Zenović je rekao da je ključno to da su “u žestokoj konkurenciji funkcionerskih zloupotreba” prethodnih dana uspjeli da zadrže broj mandata sa prethodnih izbora.

Na pitanje TV Vijesti hoće li moći sa tim ljudima sad sjesti za pregovarački sto, rekao je:

“Sa svima ćemo… Kad se ozvaniče rezultati izbora, vidjećemo. Sješćemo svakako, mi imamo neke granice ispod kojih nećemo preći, zahtjeve koji se prije svega tiču javnog interesa i onoga što Budva u naredne četiri godine mora da ispuni. Otvoreni smo za razgovor sa svima, vidjećemo ko će nas prvi pozvati, tu smo svakako”.

(Vijesti)

Nastavi Citanje

Budva

Mandić proglasio pobjedu koalicije Za budućnost Budve

Published

on

Lider Nove srpske demokratije Andrija Mandić, koji je u štabu liste “Za budućnost Budve – Budva otvoreni grad” koju predvodi Mladen Mikijelj, kazao je da su građani na današnjim lokalnim izborima održali čas demokratije.

“Naša koalicija osvojila 25,41 odsto glasova, objavljujem da smo pobijedili“, rekao je Mandić.

Mandić je kazao da jedino neće pregovarati sa Demokratskom partijom socijalista oko vlasti.

Nastavi Citanje

Budva

Jovanović: Naša lista biće najjača u novom parlamentu Budve, nema vlasti bez nas!

Published

on

Nosilac liste “Budva naš grad” Nikola Jovanović poručio da je njegova lista apsolutni pobjednik izbora u toj opštini sa devet mandata na osnovu 100 odsto prebrojanih glasova.

“Kao što sam najavio na završnoj tribini i sada imam samo jedno da kažem – proglašavam pobjedu naše liste, ona će biti najjača u u budućem sastavu parlamneta”, rekao je Jovanović.

Naglašava da sve to pokazuje da je njegova lista više nego dvostruko jača od Nove srpske demokratije…

“Koja je provodila funkcionersku kampanju i Budva je dala odgovor. Naš rezultat nekoliko puta je bolji od Pokreta Evropa sad… Budva ne želi da se pita Podgorica. Mi ćemo upravljati Budvom sa pozicije predsjednika Opštine u naredne četiri godine”.

Dodaje i da rezultat pokazuje da “niko drugi osim njih ne može da formira vlast”.

Nastavi Citanje

U Trendu

Copyright © 2021 Nadlanu. Theme , powered by WordPress.