Connect with us

Bar

Požar gase i helikopteri Vojske Crne Gore, drumski saobraćaj se otežano odvija (VIDEO, FOTO)

Published

on

Dva helikoptera MUP-a angažovana su jutros na gašenju zaostalih tragova sinoćnjeg požara između Bara i Sutomora. U gašenju požara uključili su se i helikopteri Vojske Crne Gore.

Vatra i dalje tinja na više lokacija ali su vatrogasci iz Bara, Budve, Ulcinja i Podgorice koji su od juče na terenu uspjeli su da odbrane domaćinstva.

O kakvim se nadljudskim naporima vatrogasaca radi najbolje govori slika dvojice pripadnika Službe zaštite i spašavanja koja se kratku pauzu iskoristila da dremnu na klupi jer je iza njih besana noć.

Borba sa vatrenom stihijom i dalje traje, a drumski saobraćaj se odvija otežano. Željeznički saobraćaj je još uvijek u prekidu.

Zamjenik komandira barske Službe zaštite i spašavanja Aco Vulević kazao je da su prilikom gašenja požara lakše povrijeđeni jedan vatrogasac i mještanin.

Zahvaljujući brzom djelovanjem i solidarnošću u gašenju požara učestvovalo je više od 100 vatrogasaca sa 47 vozila. Jutros je situacija mnogo bolja nego sinoć, požar je stavljen pod kontrolu osim onog dijela koji traži intervenciju i gašenje iz vazduha”, rekao je Vulević gostujući u emisiji Boje jutra TV Vijesti.

Pogledajte kako je sinoć bilo u kilometarskoj koloni automobila koji nisu mogli da prođu do Bara:

Continue Reading
Ostavi Komentar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bar

Branka Barbara Romanov pripremila veliko iznenađenje u “Nikad nije kasno”!

Published

on

Ove nedjelje spremite se za novu epizodu emisije „Nikad nije kasno“ koja vam donosi lavinu emocija, smijeha i najljepše muzike,

Pored predsjednika žirija Saše Miloševića Mareta, u goste dolaze glumica Nataša Stanišić i muzičar Zijo Valentino koji će pred sobom imati težak zadatak na kraju emisije.

Veliko iznenađenje pripredila je učesnica Barbara Romanov koja se pojavila u majici sa porukom za Mareta.

Takmičari će svojim performansima probuditi najljepše emocije ne samo kod publike, već i kod članova žirija.

Nastavi Citanje

Bar

Pantović napustio PES: U stranci se dešavaju pojave koje nisu u skladu sa demokratskim principima

Published

on

Miloš Pantović, dosadašnji predsjednik Opštinskog odbora Pokreta Evropa sad u Baru, danas je podnio ostavku na sve funkcije u partiji, uključujući mjesto predsjednika tog odbora, mjesto u Glavnom odboru PES-a, a podnio je ostavku i na članstvo u toj stranci.

Prije nešto više od godinu dana, kada drugi nisu htjeli, neki nisu smjeli, prihvatio sam odgovornost i jednoglasno izabran za predsjednika OO PES Bar. Moje namjere bile su da podržim dvojicu mladih, stručnih, modernih političara za koje i danas mislim da su budućnost crnogorske politike“, kazao je Pantović za Vijesti.

Dodao je da, s obzirom na to da je jedan od njih istupio iz PES-a, a da se u toj stranci “dešavaju pojave koje nisu u skladu sa demokratskim principima”, te da na te pojave one ne može uticati, osjeća djelimičnu odgovornost, te podnosi ostavku.

On nije htio detaljnije da komentariše ovaj potez, kao ni unutrašnje odnose u PES-u.

Ta stranka je danas saopštila da je Izvršni odbor PES-a na današnjoj sjednici konstatovao da su, zbog kršenja odredbi Statuta, raspušteni odbori u Podgorici i Baru, kao i da Odbor Glavnog grada nije zasijedao više od godinu.

Nastavi Citanje

Bar

Andrija Mandić na tajnom glasanju na Skupštini partije jednoglasno izabran za predsjednika NSD

Published

on

Četvrta Skupština Nove srpske demokratije (NSD) održana je danas u Staroj zgradi Vlade u Podgorici.

Započela je himnom Bože pravde, nakon čega je uslijedila stranačka himna „Onamo ‘namo„.

kupštinu je, na početku, blagoslovio protojerej-stavrofor Branko Tapušković, podgorički paroh.

Prisutnima se, u uvodnom dijelu, obratio i Milan Knežević, predsjednik Demokratske narodne partije.

Za predsjednika stranke, u narednom četvorogodišnjem mandatu, jednoglasno je izabran Andrija Mandić, koji je bio i jedini predsjednički kandidat.

Slijedi opširnije izvještaj…

Nastavi Citanje

U Trendu

Copyright © 2021 Nadlanu. Theme , powered by WordPress.