Connect with us

Bar

Đukanović: Kada je krenuo koncert, kao da je sve bilo isključeno pa smo svirali i pjevali na slijepo

Published

on

Ni posle dva dana nisam uspio da suzbijem tendenciju da osvijetlim takozvane ” tehničke” probleme na koncertu u Baru. Ovo će služiti više mojim kolegama nego samim fanovima Grimm muzike, ali nije zgoreg vidjeti o čemu se radi. Uporedio sam 2 velike manifestacije gdje smo ove godine nastupali sa sličnim outfitom, ali posve drugačijim pristupom poslu. U Baru se drugi put događa da puca koža od doboša i raspada se sner, kao i 2018 na bas bubnju su donijeli probijenu kožu, dalje… da smo na tonskoj probi dobili jedan objektivno dobar zvuk, a kada je krenuo koncert, kao da je sve bilo isključeno pa smo gotovo i svirali i pjevali na slijepo… što je pogubno za izvođače, ali smo se mi nekako na iskustvo izvukli i ako je bilo krajnje neprijatno biti u našoj koži. Kako sam kasnije čuo, još gore je bilo kolegama iz Akademie...”, napisao je na svom FB profilu frontmen grupe Grimm Nebojša Đukanović, reagujući na probleme koji su obilježili poslednji u nizu koncerata manifestacije “Ljeto sa zvijezdama” na kojem je glavna zvijezda bio Toni Cetinski.

Đukanović u nastavku objave kaže da na City Groove Festivalu u Podgorici nije bilo problema sličnih onima sa kojima se sa svojim bendom suočio u nedjelju u Baru.

Za razliku od Bara u Podgorici na City Groove Festivalu nas je čekala prava profesionalna ekipa koja je namjestila fantastičan zvuk, odličan monitoring i bila uz nas tokom čitavog nastupa..na bini smo imali galone vode da nakvasimo grlo…u Baru su nam iz “Obezbjeđenja” donijeli vodu tokom nastupa. O krčanju i mikrofoniji neću…ali zamolio bih konačno odgovorne iz Turističke Organizacije Bar da povedu računa o tome koga unajmljuju za ovako odgovoran posao, kako se postupa sa muzičarima, i naravno o samom kvalitetu izvođenja i izvođača…jer konstantno imam osjećaj da ćemo mi iz Bara stalno ćutati i sve progutati zajedno sa mrvicama za koje uopšte i možemo nastupiti. Moj radni staž od 30 godina stvaralačkog muzičkog opusa i sviračkog iskustva jednostavno više ne dozvoljava da ćutim!“, napisao je Đukanović.

Continue Reading
Ostavi Komentar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bar

Branka Barbara Romanov pripremila veliko iznenađenje u “Nikad nije kasno”!

Published

on

Ove nedjelje spremite se za novu epizodu emisije „Nikad nije kasno“ koja vam donosi lavinu emocija, smijeha i najljepše muzike,

Pored predsjednika žirija Saše Miloševića Mareta, u goste dolaze glumica Nataša Stanišić i muzičar Zijo Valentino koji će pred sobom imati težak zadatak na kraju emisije.

Veliko iznenađenje pripredila je učesnica Barbara Romanov koja se pojavila u majici sa porukom za Mareta.

Takmičari će svojim performansima probuditi najljepše emocije ne samo kod publike, već i kod članova žirija.

Nastavi Citanje

Bar

Pantović napustio PES: U stranci se dešavaju pojave koje nisu u skladu sa demokratskim principima

Published

on

Miloš Pantović, dosadašnji predsjednik Opštinskog odbora Pokreta Evropa sad u Baru, danas je podnio ostavku na sve funkcije u partiji, uključujući mjesto predsjednika tog odbora, mjesto u Glavnom odboru PES-a, a podnio je ostavku i na članstvo u toj stranci.

Prije nešto više od godinu dana, kada drugi nisu htjeli, neki nisu smjeli, prihvatio sam odgovornost i jednoglasno izabran za predsjednika OO PES Bar. Moje namjere bile su da podržim dvojicu mladih, stručnih, modernih političara za koje i danas mislim da su budućnost crnogorske politike“, kazao je Pantović za Vijesti.

Dodao je da, s obzirom na to da je jedan od njih istupio iz PES-a, a da se u toj stranci “dešavaju pojave koje nisu u skladu sa demokratskim principima”, te da na te pojave one ne može uticati, osjeća djelimičnu odgovornost, te podnosi ostavku.

On nije htio detaljnije da komentariše ovaj potez, kao ni unutrašnje odnose u PES-u.

Ta stranka je danas saopštila da je Izvršni odbor PES-a na današnjoj sjednici konstatovao da su, zbog kršenja odredbi Statuta, raspušteni odbori u Podgorici i Baru, kao i da Odbor Glavnog grada nije zasijedao više od godinu.

Nastavi Citanje

Bar

Andrija Mandić na tajnom glasanju na Skupštini partije jednoglasno izabran za predsjednika NSD

Published

on

Četvrta Skupština Nove srpske demokratije (NSD) održana je danas u Staroj zgradi Vlade u Podgorici.

Započela je himnom Bože pravde, nakon čega je uslijedila stranačka himna „Onamo ‘namo„.

kupštinu je, na početku, blagoslovio protojerej-stavrofor Branko Tapušković, podgorički paroh.

Prisutnima se, u uvodnom dijelu, obratio i Milan Knežević, predsjednik Demokratske narodne partije.

Za predsjednika stranke, u narednom četvorogodišnjem mandatu, jednoglasno je izabran Andrija Mandić, koji je bio i jedini predsjednički kandidat.

Slijedi opširnije izvještaj…

Nastavi Citanje

U Trendu

Copyright © 2021 Nadlanu. Theme , powered by WordPress.