Connect with us

Bar

Košarkaški super turnir u Baru: Stižu Makabi i Olimpijakos!

Published

on

Bar će sledeće godine biti domaćin super jakog košarkaškog turnira na kojem je planirano da uz vodeće ekipe regiona, učestvuju i višestruki evropski šampioni Makabi iz Tel Aviva i atinski Olimpijakos, saopšteno je na klupskom sajtu Mornara Barsko zlato.

U tekstu se navodi da je dogovor o organizaciji ovog spektakla, postignut tokom druženja čelnika Mornara Barsko zlato i Opštine Bar sa predstavnicima agencije Talma sport koja je vlasnik Balkanske lige.

Sa vodećim ljudima čuvene izraelske agencije Kobi Bachmanom, Lubomirom Shtriksom i Shay Shtriks, o organizaciji košarkaškog spektakla koji bi privukao veliki broj turista i donio našem gradu višemilionski profit, razgovarali su predsjednik Opštine Bar i predsjednik Skupštine Mornara Dušan Raičević, direktor SC Topolica Branislav Nenezić, prvi čovjek našeg kluba Đorđije Pavićević i šef stručnog štaba Mihailo Pavićević.

Super turnir bi bio pravi zamajac razvoju sportskog turizma na visokom nivou u našem gradu, za koji su poslednjih godina stečeni svi tehnički i infrastrukturni uslovi, kao i reputacija regionalnog košarkaškog centra koji je Baru donio Mornar Barsko zlato predstavljajući na respektibilan način Bar u ABA ligi, Eurokupu, FIBA ligi šampiona…

Uz Makabi, Olimpijakos i Mornar, želja organizatora je da na turniru nastupe i Crvena zvezda, Partizan i Budućnost.

Continue Reading
Ostavi Komentar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bar

Branka Barbara Romanov pripremila veliko iznenađenje u “Nikad nije kasno”!

Published

on

Ove nedjelje spremite se za novu epizodu emisije „Nikad nije kasno“ koja vam donosi lavinu emocija, smijeha i najljepše muzike,

Pored predsjednika žirija Saše Miloševića Mareta, u goste dolaze glumica Nataša Stanišić i muzičar Zijo Valentino koji će pred sobom imati težak zadatak na kraju emisije.

Veliko iznenađenje pripredila je učesnica Barbara Romanov koja se pojavila u majici sa porukom za Mareta.

Takmičari će svojim performansima probuditi najljepše emocije ne samo kod publike, već i kod članova žirija.

Nastavi Citanje

Bar

Pantović napustio PES: U stranci se dešavaju pojave koje nisu u skladu sa demokratskim principima

Published

on

Miloš Pantović, dosadašnji predsjednik Opštinskog odbora Pokreta Evropa sad u Baru, danas je podnio ostavku na sve funkcije u partiji, uključujući mjesto predsjednika tog odbora, mjesto u Glavnom odboru PES-a, a podnio je ostavku i na članstvo u toj stranci.

Prije nešto više od godinu dana, kada drugi nisu htjeli, neki nisu smjeli, prihvatio sam odgovornost i jednoglasno izabran za predsjednika OO PES Bar. Moje namjere bile su da podržim dvojicu mladih, stručnih, modernih političara za koje i danas mislim da su budućnost crnogorske politike“, kazao je Pantović za Vijesti.

Dodao je da, s obzirom na to da je jedan od njih istupio iz PES-a, a da se u toj stranci “dešavaju pojave koje nisu u skladu sa demokratskim principima”, te da na te pojave one ne može uticati, osjeća djelimičnu odgovornost, te podnosi ostavku.

On nije htio detaljnije da komentariše ovaj potez, kao ni unutrašnje odnose u PES-u.

Ta stranka je danas saopštila da je Izvršni odbor PES-a na današnjoj sjednici konstatovao da su, zbog kršenja odredbi Statuta, raspušteni odbori u Podgorici i Baru, kao i da Odbor Glavnog grada nije zasijedao više od godinu.

Nastavi Citanje

Bar

Andrija Mandić na tajnom glasanju na Skupštini partije jednoglasno izabran za predsjednika NSD

Published

on

Četvrta Skupština Nove srpske demokratije (NSD) održana je danas u Staroj zgradi Vlade u Podgorici.

Započela je himnom Bože pravde, nakon čega je uslijedila stranačka himna „Onamo ‘namo„.

kupštinu je, na početku, blagoslovio protojerej-stavrofor Branko Tapušković, podgorički paroh.

Prisutnima se, u uvodnom dijelu, obratio i Milan Knežević, predsjednik Demokratske narodne partije.

Za predsjednika stranke, u narednom četvorogodišnjem mandatu, jednoglasno je izabran Andrija Mandić, koji je bio i jedini predsjednički kandidat.

Slijedi opširnije izvještaj…

Nastavi Citanje

U Trendu

Copyright © 2021 Nadlanu. Theme , powered by WordPress.