Connect with us

Bar

Akcije Luke Bar privremeno u segmentu za promatranje

Published

on

Montenegroberza donijela je danas odluku o privremenom razvrstavanju akcija Luke Bar u segment za promatranje.

Iz Montenegroberze su objasnili da berza može privremeno rasporediti finansijski instrument u segment za promatranje, kako bi investicionoj javnosti skrenula pažnju na potrebu pojačanog praćenja okolnosti vezanih za trgovinu tim instrumentom.

Berza, kako su kazali, može emitenta privremeno razvrstati u segment promatranje ako postoje bilo koje druge okolnosti koje opravdavaju pojačan nadzor nad emitentom.

To se može uraditi ako se očekuje donošenje odluke Vlade i drugih organa sa javnim ovlašćenjima koja se odnose na emitenta koje mogu značajnije uticati na njegovu cijenu, ako na tržištu postoje neprovjerene glasine koje mogu značajnije uticati na tu cijenu ili ako postoje bilo koje druge okolnosti koje opravdavaju pojačan nadzor“, navodi se u saopštenju berze.

Odluka o razvrstavanje je, kako su dodali, privremenog karaktera i trajaće dok ne prestanu okolnosti koje opravdavaju pojačan nadzor.

Bar

Drama na Skadarskom jezeru: Spašene četiri osobe

Published

on

Akcija spašavanja više osoba sa broda koji je isplovio iz Virpazara na Skadarskom jezeru uspješno je okončana večeras oko 21:30! Na čamcu su bile četiri osobe (tri žene i muškarac).

U akciji spašavanja su učestvovali svojim plovilom pripadnici Sektora granične policije” potvrđeno je iz Uprave pomorske sigurnosti.

Veliko nevrijeme zahvatilo je područje Skadarskog jezera. Jak vjetar, podigao je talase što je otežavalo akciju spašavanja.

Poznavaoci prilika u nacionalnom parku ukazuju da je jezero izuzetno opasno usljed vremenskih okolnosti kad je jak vjetar te da se provjerava vremenska prognoza prije isplovljavanja.

Nastavi Citanje

Bar

Udes u Šušanju, jedna osoba povrijeđena

Published

on

Jedna osoba je povrijeđena u udesu koja se jutros u 5.45 časova dogodio u naselju Šušanj.

U sudaru su učestvovala dva automobila marke BMW barskih registarskih oznaka.

Jednim vozilom je upravljao D.U. (41), a drugim V.N. (43).

Nastavi Citanje

Bar

Bakljada barskih Delija zbog Zvezdine titule (VIDEO)

Published

on

Fudbalski klub Crvena zvezda osvojio je sedmu uzastopnu titulu nacionalnog prvaka u šampionatu Srbije, što je proslavljeno i u Baru, gradu u kojem decenijama postoji jedna od najaktivnijih grupa navijača slavnog beogradskog kluba.

Delije iz Bara odlučile da uspjeh svog kluba proslave bakljadom kod svjetionika koja je izazvala veliku pažnju javnosti u regionu…

Nastavi Citanje

U Trendu

Copyright © 2021 Nadlanu. Theme , powered by WordPress.