Bar

Pecarski: Ne smije da nas zavara loš skor Borca

Published

on

Loše izdanje protiv Mege u Topolici obavezuje košarkaše Mornara Barsko zlato da na gostovanju Borcu u Čačku, u 8. kolu AdmiralBet ABA lige, pokažu karakter i pruže maksimum.

Da li će to biti dovoljno za treći trijumf Barana ove sezone u gostima, ostaje da se vidi.

Na papiru, Čačani ne bi trebalo da budu prevelik zalogaj za Barane ako prikažu igru kao sa gostovanja Igokei ili MZT-u, jer Borac ove sezone još nije upisao nijednu pobjedu. Ovaj detalj mogao bi, međutim, da bude i otežavajuća okolnost za Mornar jer igraju protiv rivala koji kvalitetom nikako ne zaslužuje začelje tabele pa je jasno da sa ogromnim motivom dočekuje današnji meč.

Idemo u goste ekipi koja se iz raznoraznih razloga našla u situaciji da ima nula pobjeda. Taj skor apsolutno ne odgovara njihovom kvalitetu. To je uigrana ekipa koja zajedno igra već dvije godine. Čeka nas teška utakmica u Čačku, ali mi idemo sa dozom optimizma”, prokomentarisao je šef stručnog štaba Mornara Mihailo Pavićević.

Marko Pecarski je u Bar stigao upravo iz redova današnjeg rivala Mornara pa i najbolje poznaje domaću ekipu.

Borac je ekipa koja je uvijek imala “nezgodan” teren i pred njihovom publikom teško je igrati. Ne treba da nas zavarava to što imaju skor 0-7. Mi smo poslije zadnjeg poraza od MEGE dobro trenirali, tako da smo spremni za ovu utakmicu”, rekao je Pecarski.

U prethodna četiri susreta današnji rivali su imali po jednu pobjedu u gostima i na domaćem terenu: Barani su ubjedljivo slavili u prva dva odmjeravanja snaga u ABA ligi a lani je Borac bio bolji u oba duela. Utakmica u dvorani kraj Morave, počinje u 17:00.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

U Trendu

Exit mobile version