Bar

Ugostitelji sa Novogodišnjeg bazara dio zarade donirali OŠ Jugoslavija za obnovu učionice integrisanog odjeljenja!

Published

on

Barski ugostitelji koji su učestvovali u Novogodišnjem bazaru, izdvojili su dio zarade kao donaciju za opremanje prostorija integrisanog odjeljenja OŠ „Jugoslavija“!

Svaki od 13 ugostitelja izdvojio je po stotinu eura, u želji da se poboljšaju uslovi boravka djece u prostorijama najveće osnovne škole u Baru.

Predlog za donaciju stigao je od Davora Radovića iz „Bracere“ koji je, prema riječima vlasnika Paba „Krigla i kobaja“ Aleksandra Ćosovića, primijetio da je ta prostorija u prilično lošem stanju.

„Novogodišnji bazar u Baru je završen. Mirno, bez razbijene pepeljare a kamoli šta drugo. Sreća i radost su nešto što ne čuvaš za sebe.To se dijeli.I treba da se dijeli. To je jedan od životnih motiva. Zato smo i mi, znajući za probleme naših najmlađih sugrađana sa invaliditetom odlučili da shodno našim mogućnostima, pomognemo renoviranje njihove prostorije za boravak u O.Š. „Jugoslavija“ u Baru. Za nas će to biti lako obnovljiva materijalna stvar, a za njih nešto, što će im makar malo olakšati boravak u školi. Neka vam je srećno drugari”, napisao je na svom Facebook profilu Ćosović.

Novac za obnovu prostorije za integrisano odjeljenje OŠ Jugoslavija su donirali: Caffe BRACERA, Pub KRIGLA & KOBAJA, Picerija PORTOFINO, DUBLIN PUB, Caffe KLUB 40, Caffe HAKUNA MATATA, Caffe LANTERNA, FINI 1, FINI 2, Grill DESETKA, AVANTI 3, Podrum BUKUMIRIĆ i PČELA.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

U Trendu

Exit mobile version