Budva

Dr Božidar Vujičić prvi predao listu z izbore u Budvi

Published

on

Grupa birača “Građanska akcija – dr Božidar Vujičić – Za stvarne promjene” danas je prva predala listu za predstojeće izbore koji su zakazani za 26. maj.

Kako je kazao za naš portal, Građanska akcija nastavlja borbu za javni interes.

“Iskoristićemo ovu kampanju da ukažemo na najznačajnije promjene koje se moraju desiti u Opštini kako bi u ovom gradu krenulo na bolje. Poznato je već da se mi već dugo zalažemo da građani dobiju Skupštinu koja će biti izraz volje građana, a ne izraz volje nekoliko podnosilaca izbornih listi, što je suštinski važno i što može da se pokrene sa lokalnog nivoa da bi se Zakon uskladio sa Ustavom, obzirom da isti zakon tretira i odbornike i poslanike. Takođe, borimo se da zaustavimo urbanistički haos i uspjeli smo tokom 42. Vlade da zaustavimo da se uvede moratorijum DUP-a, DUP Centar i DUP Bečići. Vodimo i tužbu protiv HG Budvanska rivijera i Vlade Crne Gore da se vrati 100 miliona eura građanima koje su uložili u Budvansku rivijeru i da time gazduje Opština, a ne Vlada. Imali smo značajne rezltate, a primjer je i 2016. godina kada je Opštini Budva vraćeno 16 miliona eura, a tada se i promijenila vlast u Budvi”, istakao je Vujičić.

Dodao je da želi da građani Budve dobiju mnogo bolju vlast.

“Nadam se da hoće jer će na ovim izborima učestvovati Pokret Evropa Sad. Ono najgore što bi moglo biti jeste da se vrati na vlast DPS”, istakao je između ostalog Vujičić.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

U Trendu

Exit mobile version