Connect with us

Novosti

Pavićević potvrdio da Rasel ide u Galatasaraj: Rekli smo mu pobijedi ovu utakmicu i da se pozdravimo sa stilom

Published

on

Trener Mornara Mihailo Pavićević je potvrdio pisanje “Jurohupsa” da je Deron Fets Rasel sve dogovorio sa Galatasarajem.

Amerikanac je večeras bio jedan od najboljih u pobjedi nad Cibonom (83:81).

Odlučili smo da izađemo u susret Raselu i da mu dozvolimo da ode u Galatasaraj. Ovaj klub ima dušu, nije običan klub. Neka mi kaže neko iz Evrope ko bi ovo uradio, jer se borimo za goli život. To je za njega mnogo bolje, bio je maksimalan profesionalac, pomogao nam da dođemo do pet pobjeda. Rekli smo mu: “Pobijedi ovu utakmicu i da se pozdravimo sa stilom“, rekao je Pavićević i dodao:

Nema kluba u Evropi koji bi ovo uradio u ovom momentu. Ovo je Raselu korak dalje, imaće tursko prvenstvo i FIBA Ligu šampiona. Hvala mu na odnosu koji je imao i da mu poželim sve najlješe u nastavku karijere“.

Barani su slavili peti put u sezoni, prekinuli su niz od pet poraza.

Čestitam timu na pobjedi, svi su dali sve. To je nekada dovoljno za pobjedu, nekada ne. Bila je veoma teška utakmica, nije ovakve mečeve lako igrati. Na kraju smo imali i sreće, iako je pobjeda bila praktično upisana, mogla je Cibona da dođe do produžetka. Svaki trijumf je suvo zlato, da idemo ka broju pobjedu koji garantuje miran finiš, ali teško je reći koliko će trijumfa biti dovoljno. Idemo meč po meč“, istakao je Pavićević.

Najavio je pojačanje, zamjenu za Rasela, otkrio je i da je u pitanju tamnoputi košarkaš i da bi već sjutra trebalo da dođe u Mornar.

Ja sam samo trener, da ne trčim pred rudu sa objavom. Kao što svi znaju, doveli smo tri nova igrača, to je mač sa dvije oštrice, ne poznajemo se dovoljno dobro i pokušavamo da se u “sprintu” adaptiramo. Sljedeći meč je protiv Partizana, da iskoristimo da radimo na uigravanju“, zaključio je Pavićević.

Continue Reading
Ostavi Komentar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Budva

Lav Nikola putuje za Južnu Afriku

Published

on

Lav Nikola koji je bio žrtva trgovine životinjama i koji je prije dvije godine uhvaćen u Budvi, sada je na putu za Južnu Afriku. Putuje do rezervata LIONSROCK Big Cat Sanctuary gdje će provesti život i uživati sa velikim brojem divljih mačaka spašenih širom svijeta.

Lav Nikola će u Južnoafričkoj republici imati hektare slobode pod nogama, sunčane dane i dobro društvo.

Ovaj lav je u februaru 2022. uhvaćen u Budvi, u junu je transportovan za Holandiju gdje je dobio novo ime – Nikola.

Nevladina organizacija FOUR PAWS objavila je video u kojem prikazuju druženje između lava Nikole i lavice Vasilise koje traje duži period.

Kako su primijetili povezanost između njih, nijesu željeli da ih razdvajaju pa su tako odlučili da ih zajedno presele u rezervat LIONSROCK Big Cat Sanctuari, gdje će iskusan tim preuzeti brigu o njima.

Izvor: RTCG

Nastavi Citanje

Bar

U Baru uhapšena osoba za kojom je raspisana međunarodna potjernica

Published

on

U Baru je danas uhapšen 60-ogodišnji M.U. za kojim je NCB Interpola Beograd raspisao međunarodnu potjernicu, saopšteno je iz Uprave policije.

“Danas su policijski službenici Odsjeka za međunarodnu operativnu policijsku saradnju Interpol – Europol – Sirene, u saradnji sa službenicima Odjeljenja bezbjednosti Bar, sproveli ciljanu potragu i lišili slobode M.U. (60), državljanina Republike Srbije.

Naime, u Baru je slobode lišen M.U. za kojim je raspisana međunarodna potjernica od strane NCB Interpol-a Beograd, radi vođenja krivičnog postupka zbog krivičnih djela teška telesna povreda i nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija”, navodi se u saopštenju. Dodaje se da će M.U. u zakonskom roku biti sproveden sudiji za istragu Višeg suda u Podgorici, radi određivanja ekstradicionog pritvora.

Nastavi Citanje

Budva

Otvoren mejl za prijavu nepravilnosti vezanih za vođenje biračkog spiska u Budvi

Published

on

Uoči predstojećih lokalnih izbora u Budvi, Ministarstvo unutrašnjih poslova otvorilo je novu e-mail adresu izbori.prigovor@mup.gov.me .

Kako su naveli iz MUP-a, slanjem upita na navedenu e-mail adresu, građani, kao i zainteresovana javnost, biće u prilici da postave pitanja vezana za vođenje biračkog spiska, kao i sprovođenje izbornog procesa u dijelu koji je u nadležnosti ovog Ministarstva.

„Takođe, građani će putem navedene e-mail adrese moći i da prijave eventualne nepravilnosti vezane za vođenje biračkog spiska, odnosno izbornog procesa u dijelu nadležnosti ovog Ministarstva, a povodom raspisanih lokalnih izbora u opštini Budva i opštini Andrijevica“, naveli su u saopštenju.

Iz MUP-a su saopštili da upite na e-mail adresu, kao i eventulne prigovore, a povodom raspisanih lokalnih izbora u opštini Budva građani i zainteresovana javnost mogu na opisani način dostavljati do dana zaključenja biračkog spiska koji se vodi za opštinu Budva, odnosno do 15. maja. Kako su dodali, upite i prigovore vezane za lokalne izbore u opštini Andrijevica, zainteresovani mogu dostavljati do dana zaključenja biračkog spiska koji se vodi za opštinu Andrijevica, odnosno do 22. maja.

„Napominjemo, da će nakon zaključenja biračkog spiska, a shodno dosadašnjoj praksi, građanima biti dostupan „Call-centar“, odnosno jedinstveni broj 19820 koji je besplatan za sve korisnike mobilne i fiksne telefonije u Crnoj Gori. Ministarstvo unutrašnjih poslova na ovaj način uvodi još jedan kontrolni mehanizam, u cilju transparentnog postupanja ovog

Ministarstva u sprovođenju izbornog procesa, stvarajući preduslov za povećanje povjerenja građana i javnosti u izborni proces“, zaključuje se u saopštenju.

Lokalni izbori u Budvi biće održani 26. maja.

Nastavi Citanje

U Trendu

Copyright © 2021 Nadlanu. Theme , powered by WordPress.